Skip to main content

Udtalelser fra klienter

“Mark ser løsninger, jeg ikke selv havde set. Han tør gå tæt på i sin rådgivning, hvilket gør resultatet det større.”

SofieTidligere modtager af vredeshåndtering

“Efter længere tids søvnbesvær pga. stress og tankemylder fandt jeg frem til Mark, der allerede fra den første online session og med metakognitiv terapi hjalp mig med at afkoble og falde til ro om natten. Efter jeg fandt døgnrytmen igen, hjalp Mark mig med at få den daglige rutine til at køre på skinner og ordne dagligdagens små opgaver. De dage eller weekender, hvor det ikke gik så godt, har Mark altid været nem at komme i kontakt med, og vi har holdt kontakten ved lige efter forløbet.”

JesperTidligere modtager af angst- og stressterapi

“Jeg fik en tid med det samme, og det var utrolig vigtigt for mig, at jeg så hurtigt fik følelsen af at få hjælp. Mark hjalp mig med at kortlægge mine problemer, så jeg kunne finde en vej, og jeg fik hjælp til at se helheden, hvilket hjalp mig til at træffe den rigtige beslutning.”

JesperTidligere modtager af vredeshåndtering og stressterapi

“Stort arrangement og til rådighed for en telefonopfølgning uden beregning. Når man er i rådgivning hos Mark, så får man en stor følelse af tryghed og arrangement (...) Det samlede tilbud er overordnet utrolig billigt, og jeg føler mig ikke flået, hvilket er vigtigt, når man i forvejen står i en sårbar situation.”

MikkelTidligere modtager af vredeshåndtering

“Det var rart at blive mødt og forstået som mand. Det gjorde, at jeg kunne være i parsamtalerne, og at det er hos Mark, vi søger hjælp, hvis vi igen skal have hjælp til at tale om vores forskelligheder og finde fælles kompromiser og løsninger.”

LarsTidligere modtager af parterapi

“Tak for to gange meget udbytterige sessioner. Det har givet os det helt rigtige skub til at finde melodien for os igen.”

Jane og PeterTidligere modtagere af parterapi

Tag det første skridt mod bedre livskvalitet idag.