Om os

Mark Hinchely
Mine forløb og metoder

I mine terapiforløb inddrager jeg elementer fra forskellige teorier, som jeg af erfaring ved, giver mulighed for at tilrettelægge et forløb med et individuelt tilsnit. Jeg er især inspireret af empowerment, den narrative tilgang og den løsningfokuserede metodik.

Ved et forløb hos mig er fokus lagt på at hjælpe dig til at få overblik over problemet og dernæst lave strategier for handling og løsning af problemet. Et succesfuldt forløb er, når du atter kan handle og vælge i livet og derved igen opleve at have kontrollen over din hverdag.

Et forløb hos mig er ikke behandling, men en måde at få handlekraften tilbage og kunne få hensigtsmæssige strategier, der virker. De fleste vil kunne finde de rigtige løsninger, hvor min rolle i højere grad er at facilitere processen sammen med dig.

Mark Hinchely
Mark Hichely profilbillede
Min baggrund

Se, hvilke behandlinger vi tilbyder dig

Vi kan hjælpe med

Hos Dit Udviklingshus har vi mange års erfaring med behandling af angst. Vores angstterapi er baseret på en metakognitiv behandling. 

I den metakognitive tilgang til angst er fokus lagt på arbejdet med tankerne, og via samtale om tankerne, øvelser og hjemmearbejde minimeres bekymringer, grublerier mv. Når der er skabt fysisk og mental ro, kan der arbejdes med det, der er det egentlige problem, og som udløste en angstreaktion.

Læs mere

Når man bliver født med autisme, vil man opleve verden på en anden måde end andre. Det man hører, ser, føler og mærker vil opleves anderledes, og det vil det gøre gennem hele livet.

Hos Dit Udviklingshus har vi mange års erfaring med støtte og rådgivning af børn og unge med autisme samt deres forældre. Det handler for os om at skabe de bedste rammer for barnets trivsel og læring.

Læs mere

Som konfliktmægler i samværssager giver vi begge parter redskaber til at sikre forældresamarbejdet og den vigtige kommunikationen heri.

Konfliktmægling i samværssager fungerer effektivt og hurtigt, fordi I sættes sammen og støttes i en konstruktiv og fremadrettet dialog af os som en neutral tredjepart, der afsluttes med en acceptabel og holdbar løsning for jer og ikke mindst jeres børn.

Læs mere

Når du har været i et terapiforløb hos Dit Udviklingshus, har du mulighed for at deltage i efterbehandling i en gruppe. 

Læs mere

Som konfliktmægler i skilsmisse- og samværssager yder vi støtte før, under og efter skilsmissen, så I kommer menneskeligt værdigt igennem den svære tid. Vi giver jer især redskaber til at sikre forældresamarbejdet og den vigtige kommunikationen heri.

Læs mere

Hos Dit Udviklingshus har vi mange års erfaring med parterapi. Vi tilbyder rådgivning, som vil give jer værktøjer.

Processen i parterapi starter med en fælles undersøgelse af jeres problemfelt. Hvad er svært, og hvad forhindrer, at forholdet fungerer? Vi udvikler os alle i livet, og nogle gange når vi ikke at opdage, at vores partner er gået i en anden retning. Det handler om kommunikation og at få italesat og defineret, hvor du skal hen, og hvor I sammen skal hen. Parterapi – find vejen sammen.

Læs mere

Vi hjælper dig med at navigere i sociale problemer og sociale situationer, som du har svært ved at håndtere. Under ‘læs mere’ ser du eksempler på områder, hvor vi har stor erfaring, men herudover tilbyder vi også mere bred socialrådgivning.

Vi engagerede os i hver sag – derfor tilbyder vi, at være din personlige bisidder.

Læs mere

I den metakognitive tilgang til stress er fokus lagt på arbejdet med tankerne. Vha. samtale om tankerne, øvelser og hjemmearbejde arbejdes der med at få minimeret bekymringer, grublerier mv. Når der er skabt fysisk og mental ro, kan der arbejdes med det, der er det egentlige problem, og som udløste en stressreaktion.

Læs mere

Bliver du vred, når du i virkeligheden er ked af det eller måske føler dig ensom? Bliver du vred, fordi du føler dig magtesløs og har brug for hjælp? Uanset hvilken årsag der lægger bag din vrede, er der håb forude. Vreden vil nemlig forsvinde, når du begynder at forstå og udtrykke de dybere følelser og behov, der ligger bag den.

Hos Dit Udviklingshus har vi mange års erfaring med vredeshåndtering. 

Læs mere

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.