Vredeshåndtering

Mark Hinchely

Vredeshåndtering – Tag kontrollen tilbage

Vrede er en naturlig følelse, men tager den overhånd, er det ødelæggende for både dig, dine kære og andre relationer. Jeg kan hjælpe dig med at få overblik over hvad der udløser din vrede, og hjælpe dig til at tage kontrollen over din vrede, så du ikke ødelægger relationer og dit eget liv.
Sammen kortlægger vi den vrede, du oplever, og ser på de situationer, hvor du oplever vrede. Jeg hjælper dig med at se andre løsninger, og hvad du skal gøre for at undgå episoder med vrede.
Et vigtigt element i processen er at se på, om der er bagvedliggende problemer, der udløser din vrede. Jeg støtter dig i at få set på disse og løse dem, så du fremadrettet kan begrænse dine vredesudbrud.
Dette tilbud er særligt tiltænkt personer, der har vrede i forhold til enkeltpersoner eller i afgrænsede situationer. Det kan være i situationer på din arbejdsplads eller i parforhold. Forløbene er korte, og det er muligt at forsætte i et gruppeforløb, når du har gennemført et grundforløb.
Kontakt mig, så vi sammen kan kortlægge det helt rigtige forløb for lige netop dig og din situation.
Vredeshåndtering i København, Herlev, Egedal, Smørum, Ballerup, Frederikssund, Roskilde og Farum
Terapeut
Mark Hinchely

Mark har mere end 20 års erfaring med personlig afklaring og rådgivning og over 10 års erfaring med konfliktmægling og parterapi. Dertil livsterapi som stresscoaching, angstterapi og vredeshåndtering.

Mine behandlingspriser
Kontakt mig her

Se, hvilke behandlinger vi tilbyder dig

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.