Vredeshåndtering

Landsdækkende hjælp

Vredeshåndtering – Tag kontrollen tilbage

Afspil video

Vrede er en naturlig følelse, men tager den overhånd, kan den være ødelæggende for både dig, dine kære og andre relationer.

Vrede er en naturlig følelsesmæssig tilstand, som kan variere fra en mindre irritation til et intenst raseri anfald.

Vrede kommer til udtryk både psykisk og fysisk. De fysiske effekter af vrede omfatter bl.a. forhøjet blodtryk og eleverede niveauer af adrenalin.

Psykologisk kan vrede komme til udtryk på mange forskellige måder: Nogle råber højt og smækker med døren, andre bliver indebrændte eller tavse, nogle giver udtryk for deres vrede ved at græde og andre kan blive voldelige.

Hos Dit Udviklingshus kan vi hjælpe dig med at få overblik over hvad der udløser din vrede, og hjælpe dig til at tage kontrollen over din vrede, så du ikke ødelægger relationer og dit eget liv.

Sammen kortlægger vi den vrede, du oplever, og ser på de situationer, hvor du oplever vrede. Vi hjælper dig med at se andre løsninger, og hvad du skal gøre for at undgå episoder med vrede.

Et vigtigt element i processen er at se på, om der er bagvedliggende problemer, der udløser din vrede. Vi støtter dig i at få set på disse og løse dem, så du fremadrettet kan begrænse dine vredesudbrud.

Dette tilbud er særligt tiltænkt personer, der har vrede i forhold til enkeltpersoner eller i afgrænsede situationer. Det kan være i situationer på din arbejdsplads eller i parforhold. 

Forløbene er korte, og det er muligt at forsætte i et gruppeforløb, når du har gennemført et grundforløb.

Kontakt os på +45 2374 1631, så vi sammen kan kortlægge det helt rigtige forløb for lige netop dig og din situation.


Terapeut
Mark Hinchely

Mark har mere end 20 års erfaring med personlig afklaring og rådgivning og over 10 års erfaring med konfliktmægling og parterapi. Dertil livsterapi som stressterapi, angstterapi og vredeshåndtering.

Tlf.: 23741631
E-mail: mh@udviklingshus.dk

Mine behandlingspriser
Kontakt mig her

Skal vi samarbejde om at løse
dine udfordringer?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.