Parterapi

Mark Hinchely

Parterapi – Find vejen sammen

Når hverdagen bliver til rutiner – Parterapi gode priser

Man kender det, når hverdagen bliver rutine. Mange glemmer ofte at pleje parforholdet. Kriser sætter det hele på spil og gør det svært at tale sammen.
Livet indeholder kriser, udvikling og valg. Det handler om, hvordan man håndterer det med de værktøjer, man har. Måske har man brug for at udvikle nye værktøjer, nye aftaler eller andet og dermed opnå fornyet trivsel i samlivet og hverdagen.
Processen i terapien starter med en fælles undersøgelse af jeres problemfelt. Hvad er svært, og hvad forhindrer, at forholdet fungerer? Vi udvikler os alle i livet, og nogle gange når vi ikke at opdage, at vores partner er gået i en anden retning. Det handler om kommunikation og at få italesat og defineret, hvor du skal hen, og hvor I sammen skal hen.
Det er vigtigt at få klarhed over, hvilke roller I hver især har i det fælles samliv. Er de hensigtsmæssige, og hvilken betydning har de for den fælles dynamik?
Terapien skal blive til et fællesskab for jer – et fælles projekt, hvor I er sammen om at få et bedre parforhold. Den enes problemer, er også den andens ansvar, og hos mig får I begge hjælp til at tage ansvar.
Elementer i et typisk terapiforløb tæt på København, Roskilde, Herlev og Ballerup – Parterapeuter

Længde på forløb
Forvent typisk 4 samtaler af 1,5-2 timer ad gangen, samt eventuelt telefonisk opfølgning.

Formålet med parterapien er, at I hjælpes til at få overblik og en strategi for, hvordan I skal arbejde med jeres problemer og komme derhen, hvor I gerne vil være.

Terapeut
Mark Hinchely

Mark har mere end 20 års erfaring med personlig afklaring og rådgivning og over 10 års erfaring med konfliktmægling og parterapi. Dertil livsterapi som stresscoaching, angstterapi og vredeshåndtering.

Mine behandlingspriser
Kontakt mig her

Se, hvilke behandlinger vi tilbyder dig

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.