Din sag i Familieretshuset

Mark Hinchely

Konfliktmægling familieretshuset

Jeg hjælper dig med at få behandlet din sag og går gerne med som bisidder. Mit fokus er dit barns perspektiv og behov ift. at få aftalt og iværksat holdbare løsninger for jer.

Få overblik over sagen

Jeg kan hjælpe dig med at få belyst din sag og støtte dig i, at dine
synspunkter og bekymringer bliver tydelige for Familieretshuset. Det kan også indebære, at jeg tager med som bisidder til møder i kommunen m.v., der vedrører sagen.

Som professionel bisidder støtter jeg dig ved samtaler med offentlige myndigheder. Jeg kan hjælpe dig med at stille relevante spørgsmål, have overblik og holde styr på, hvad der er blevet sagt og besluttet under mødet samt konsekvenserne heraf.

Hjælp til krise- og konflikthåndtering

Det er svært at overskue konflikter og parbrud, når man er i krise. Jeg hjælper dig med at skabe overblik og med at træffe sunde og rigtige valg for dig og dine børn. Her med fokus på, at dine børn kommer så lidt i klemme som muligt, og at du tager valg, som er med til at skærme dem.

Som konfliktmægler i samværssager giver jeg jer redskaber til at sikre forældresamarbejdet og den vigtige kommunikationen heri. Konfliktmægling i samværssager fungerer effektivt og hurtigt, fordi I sættes sammen og støttes i en konstruktiv og fremadrettet dialog af mig som en neutral tredjepart, der afsluttes med en acceptabel og holdbar løsning for jer og ikke mindst jeres børn.

Fars rådgiver

Jeg har mangeårig erfaring med at rådgive og støtte mænd i parkonflikter, parbrud og skilsmisser, hvor der er børn involveret.

Jeg kan hjælpe dig med at arbejde med dig selv og dine problematikker samt skabe overblik og hjælpe dig med at se konsekvenserne af de valg, du træffer og ikke træffer. Her igen med fokus på, at dine børn kommer så lidt i klemme som muligt, og at du tager valg, som er med til at skærme dem og skabe positive og holdbare rammer for dem og deres hverdag.

Uanset, hvilken situation du står i, så kontakt mig, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning for dig og dine børns fremtid.

Terapeut
Mark Hinchely

Mark har mere end 20 års erfaring med personlig afklaring og rådgivning og over 10 års erfaring med konfliktmægling og parterapi. Dertil livsterapi som stresscoaching, angstterapi og vredeshåndtering.

Mine behandlingspriser
Kontakt mig her

Se, hvilke behandlinger vi tilbyder dig

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.