Autismerådgivning

Landsdækkende hjælp

Autisme rådgivning og behandling – Få et forældrekursus og effektive redskaber

Miljøet omkring et autistisk barn har stor betydning for, om barnet trives og udvikler sig. Den rette forståelse, støtte og accept kan sikre, at man undgår overbelastning. Det kan være svært at bedømme, om et barn med autisme får nok støtte i hverdagen, og man kan ikke regne med, at barnet selv udtrykker overbelastning på samme måde, som andre uden autisme ville gøre det.

Det er vigtigt, at forældre, omsorgspersonale og  andre fagfolk altid er opmærksomme på eventuelle ændringer i adfærd og søger grunde til ændringen.

Hos Dit Udviklingshus har vi mange års erfaring med støtte og vejledning af børn og unge med autisme samt deres forældre. Det handler for os om at skabe de bedste rammer for barnets trivsel og læring.

Forældre til børn med autisme

Igennem samtaler med jer som forældre formidler viden viden og forståelse for autisme. Vi giver jer metoder og værktøjer til at udvikle barnets/den unges sociale og kommunikative kompetencer i lige præcis jeres dagligdag.

Autisme rådgivning og behandling er for jer, som ønsker at få konkrete redskaber i dagligdagen og sparring til at få jeres barn i trivsel. I kraft af autismerådgivning vil du nemlig opleve, at der er færre konflikter i dagligdagen.

Vi vil hjælpe jer til at se, hvilken form for og størrelse af krav, der er passende til dit barn. Derudover kan vi hjælpe jer med praktisk og konkret, at opbygge en passende struktur.

Til unge med autisme

Hos Dit Udviklingshus tilbyder vi individuel rådgivning til dig med autisme. Vi kan eksempelvis mødes og gå en tur, eller vi kan snakke i telefon, men foretrækker du at vi skriver sammen, er dette også en mulighed.

Sammen kan vi finde nye og bedre handlemønstre til dig, så du kan trives bedst muligt i din hverdag. Vi tilbyder ligeledes praktisk hjælp til f.eks. daglige skemaer og madplaner.

Til fagpersoner der arbejder med autisme

Som pædagoger med mangeårig erfaring med børn og unge med autisme kan vi hjælpe med at give konkrete redskaber, som du/I kan arbejde videre med sammen med det enkelte barn. Vi har ligeledes stor erfaring med inklusion i skoler og kan rådgive hero

Rådgiver
Judith Holm

Mine behandlingspriser

Kontakt mig her

Skal vi samarbejde om at løse
dine udfordringer?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.