Blog

Hej verden!

Velkommen til WordPress. Dette er dit første indlæg. Rediger eller slet det, og begynd herefter med at skrive!

Læs mere

Se, hvilke behandlinger vi tilbyder dig

Vi kan hjælpe med

Angst er en tilstand, hvor du kan føle, at du mister kontrollen. Angsten kan være mere eller mindre konstant eller komme i bølger. Du kan ofte ikke styre dine tanker og er fanget i bekymringer, angst og grublerier, og ofte bliver man bange for angsten, og hvornår den kommer igen.

Læs mere

Jeg har mange års erfaring med støtte og vejledning af børn og unge med autisme samt deres forældre. Det handler for mig om at skabe de bedste rammer for barnets trivsel og læring.

Læs mere

Jeg hjælper dig med at få behandlet din sag og går gerne med som bisidder. Mit fokus er dit barns perspektiv og behov ift. at få aftalt og iværksat holdbare løsninger for jer.

Læs mere

Når du har været i et terapiforløb hos mig, har du mulighed for at deltage i efterbehandling i en gruppe. 

Læs mere

Som konfliktmægler i skilsmisse- og samværssager yder jeg støtte før, under og efter skilsmissen, så I kommer menneskeligt værdigt igennem den svære tid. Jeg giver jer især redskaber til at sikre forældresamarbejdet og den vigtige kommunikationen heri.

Læs mere

Man kender det, når hverdagen bliver rutine. Mange glemmer ofte at pleje parforholdet. Kriser sætter det hele på spil og gør det svært at tale sammen.

Læs mere

Jeg hjælper dig med at navigere i sociale problemer og sociale situationer, som du har svært ved at håndtere. Herunder ser du eksempler på områder, hvor jeg har stor erfaring, men herudover tilbyder jeg også mere bred socialrådgivning.

Læs mere

Stress kan være en positiv tilstand, når tilstanden er kortvarigt og giver dig mulighed for at handle og agere i en situation, der kræver noget særligt. Det kan give ressourcer til at gøre noget ekstraordinært. Den langvarige stress er derimod en tilstand, som kan være risikabel for din trivsel, fysisk såvel som psykisk.

Læs mere

Vrede er en naturlig følelse, men tager den overhånd, er det ødelæggende for både dig, dine kære og andre relationer. Jeg kan hjælpe dig med at få overblik over hvad der udløser din vrede, og hjælpe dig til at tage kontrollen over din vrede, så du ikke ødelægger relationer og dit eget liv.

Læs mere

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.