Dit udviklingshus ved

Mark Hinchely

For Erhverv

Det siger klienterne:

Få hjælp til at tage ansvaret tilbage

Vi er et team af behandlere med stor erfaring inden for socialrådgivning, autismerådgivning, parterapi, konfliktmægling og stress-, angst- og vredesterapi. Vores forløb er som udgangspunkt korte og intensive, og allerede efter første samtale vil du mærke en positiv forandring.

Vores fokus ligger på, at det er dine ønsker for forandring, der giver mening for dig. Vi hjælper dig til at blive klogere på dine valg, og hvad de betyder, positivt eller negativt, for der, hvor du gerne vil hen. Vi arbejder visuelt og laver et visuelt overblik, så du kan se, hvor du er, og hvordan du kan orientere sig. Derved kan du finde din vej frem.

Vi tror på, at løsningen findes i os selv, og at god vejledning kan hjælpe dig til at finde frem til det rette og opnå det, som du ønsker.

Mød os på vores kontor, og efter aftale kører vi også ud til adresser på Sjælland. Gennem vores netværk har vi dog mulighed for at hjælpe dig i hele landet, ligesom Skype-møder også er en mulighed. Vi forsøger at tilbyde en tid til første samtale indenfor 24 timer efter din henvendelse.

Forudsætninger for et godt forløb

Inden forløbet startes op, skal vi tale sammen om forventninger og muligheder for forløbet, herunder hvad succesmålet for forløbet er.

I denne proces aftaler vi også, hvilke elementer der skal indgå i processen, så det passer til lige netop dig eller jer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.