Konfliktmægling

Mark Hinchely
Konfliktmægling

Som konfliktmægler i skilsmisse- og samværssager yder jeg støtte før, under og efter skilsmissen, så I kommer menneskeligt værdigt igennem den svære tid. Jeg giver jer især redskaber til at sikre forældresamarbejdet og den vigtige kommunikationen heri.

Konfliktmægling ved både skilsmisse og i samværssager fungerer effektivt og hurtigt, fordi I sættes sammen og støttes i en konstruktiv og fremadrettet dialog af mig som en neutral tredjepart, der afsluttes med en for jer begge acceptabel løsning.

I løbet af få gange hos mig vil I opnå en fælles forståelse for jeres situation og det, der er vigtigt for jer i forløbet nu og fremover. Sammen og hver for sig, og uanset om der er børn involveret eller ej. I sager, hvor der er børn inde i billedet, er mit fokus altid jeres børns perspektiv og behov ift. at få aftalt og iværksat holdbare løsninger for jer alle.

Terapeut
Mark Hinchely

Mark har mere end 20 års erfaring med personlig afklaring og rådgivning og over 10 års erfaring med konfliktmægling og parterapi. Dertil livsterapi som stresscoaching, angstterapi og vredeshåndtering.

Tlf.: 23741631
E-mail: mh@udviklingshus.dk

Mine behandlingspriser
Kontakt mig her

Skal vi samarbejde om at løse
dine udfordringer?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.