Det siger klienterne:

 • Anna

  Jeg fik hjælp til at huske at sætte mine grænser under en meget svær situation, hvor jeg glemte at sætte mig selv og egne behov i første række. Mark hjalp mig til at huske mig selv og at blive ved med at sætte grænser, selvom det var svært. Jeg fik hjælp til at sætte fagtermer på mine oplevelser, hvilket også gjorde det lettere at distancere mig fra det dårlige og på den måde blive bedre til at holde fokus på det gode. Tak, Mark

 • Lars

  Det var rart at blive mødt og forstået som mand. Det gjorde, at jeg kunne være i parsamtalerne, og at det er hos Mark, vi søger hjælp, hvis vi igen skal have hjælp til at tale om vores forskelligheder og findes fælles kompromiser og løsninger.

 • Mikkel

  Stort arrangement og til rådighed for en telefonopfølgning uden beregning. Når man er i rådgivning hos Mark, får man en stor følelse af tryghed og arrangement. Mark giver ofte mere en den time, jeg betaler for uden beregning. Det samlede tilbud er overordnet utrolig billigt, og jeg føler mig ikke flået, hvilket er vigtigt, når man i forvejen står i en sårbar situation.

 • Jesper

  Jeg fik en tid med det samme, og det var utrolig vigtigt for mig, at jeg så hurtigt fik følelsen af at få hjælp. Mark hjalp mig med at kortlægge mine problemer, så jeg kunne finde en vej, og jeg fik hjælp til at se helheden, hvilket hjalp mig til at træffe den rigtige beslutning.

 • Sofie

  Mark ser løsninger, jeg ikke selv havde set. Han tør gå tæt på i sin rådgivning, hvilket gør resultatet det større.

Mark Hinchely
 • Uddannet socialrådgiver
 • Mange års rådgivningserfaring og praksis inden for parterapi, kriser og psykisk sårbarhed
 • Uddannet konfliktmægler, supervisor, stresscoach og psykiatrivejleder
 • Erfaring med familieproblematikker

Se, hvilke behandlinger vi tilbyder dig

Adresse

Hindbærvangen 69
2765 Smørumnedre

Kontakt

Tel.: +45 23 74 16 31
kontakt@udviklingshus.dk