fbpx
Mark Hinchely

Stresscoaching - få overskuddet tilbage

Stress kan være en positiv tilstand, når tilstanden er kortvarigt og giver dig mulighed for at handle og agere i en situation, der kræver noget særligt. Det kan give ressourcer til at gøre noget ekstraordinært. Den langvarige stress er derimod en tilstand, som kan være risikabel for din trivsel fysisk såvel som psykisk. Ofte bemærker vi ikke, at stressen går over i en belastning, før vi ikke længere magter at klare krav og udfordringer, og vi begynder at miste kontrollen over vores hverdag eller arbejdslivet. Der kan opstå situationer, hvor kroppen reagerer med uro, søvnproblemer, eller hukommelsen svigter. Langvarig alvorlig stress kan udvikle sig til egentlige sygelige tilstande med fx angst og depression, fysiske problemer som fx forhøjet blodtryk, mavesår, mv.

Metakognitiv tilgang
I den metakognitive tilgang til stress er fokus lagt på arbejdet med tankerne og via samtale om tankerne, øvelser og hjemmearbejde arbejdes der med at få minimeret bekymringer, grublerier mv. Når der er skabt fysisk og mental ro, kan der arbejdes med det, der er det egentlige problem, og som udløste en stressreaktion.

Formålet med processen er, at der skabes varige løsninger og at du får relevante værktøjer til at håndtere stress både i den aktuelle situation, men også fremadrettet, hvis du igen oplever en sårbarhed ift. stresssymptomer.Du vil i forløbet mærke markant formindsket af ubehag allerede efter første samtale. Et stresscoaching forløb vil oftest være af 4-6 samtaler, hvor der imellem samtalerne arbejdes med opgaver hjemme.

Indhold i processen
Den metakognitive terapi er effektiv og du vil oftest kunne mærke forskel fra første samtale. Forløbet er kort, og du støttes til at få redskaber, som gør dig i stand til at tage ansvar for dine tanker.Langt overvejende består terapien i samtaler, øvelser og hjemmearbejde.

 • Trin 1 i behandlingen går ud på at du gradvist bliver i stand til at udskyde dine negative tanker, mindske grublerier, tankemylder og bekymringer, hvorved der opnås mere kontrol på reaktionerne.
 • Trin 2 i processen fokuserer på arbejdet med de bagvedliggende problematikker og at skabe de nødvendige forandringer til en mere hensigtsmæssig adfærd og rammesætning for din hverdag, der kan modvirke tilbagefald med stressreaktion.
Mark Hinchely

Mine behandlingspriser

 • Et modul af 60 minutter
  785 kr.
 • Blokke af 6 moduler af 60 minutter
  3925 kr.
 • Pr. halve times transport, hvis jeg skal køre ud til dig
  392 kr.
 • Pris pr. km, hvis jeg kører ud til jer, hvis distancen er mere end 8 km, som lægges oveni samtalens pris
  1,94 kr.

Kontakt mig her

Se hvilke behandlinger vi tilbyder dig

Adresse

Hindbærvangen 69
2765 Smørumnedre

Kontakt

Tel.: +45 23 74 16 31
kontakt@udviklingshus.dk