Mark Hinchely

Mine forløb og metoder

I mine terapiforløb inddrager jeg elementer fra forskellige teorier, som jeg af erfaring ved, giver mulighed for at tilrettelægge et forløb med et individuelt tilsnit. Jeg er især inspireret af empowerment, den narrative tilgang og den løsningfokuserede metodik.

Ved et forløb hos mig er fokus lagt på at hjælpe dig til at få overblik over problemet og dernæst lave strategier for handling og løsning af problemet. Et succesfuldt forløb er, når du atter kan handle og vælge i livet og derved igen opleve at have kontrollen over din hverdag.

Et forløb hos mig er ikke behandling, men en måde at få handlekraften tilbage og kunne få hensigtsmæssige strategier, der virker. De fleste vil kunne finde de rigtige løsninger, hvor min rolle i højere grad er at facilitere processen sammen med dig.

Mark Hinchely

Min baggrund

  • Uddannet socialrådgiver
  • Mange års rådgivningserfaring og praksis inden for parterapi, kriser og psykisk sårbarhed
  • Uddannet konfliktmægler, supervisor, stresscoach og psykiatrivejleder
  • Erfaring med familieproblematikker

Se, hvilke behandlinger vi tilbyder dig

metakognitiv terapi

Få hurtig og effektiv hjælp til at komme ud af stress, angst og vrede ved at arbejde med dine tanker via samtaler og øvelser.

Læs mere ⟶

Fælles forløb

Vi tilbyder parterapi, så I sammen kan få hjælp til problemer i jeres parforhold, samt konfliktmægling i skilsmisse- og samværssager. Derudover tilbyder vi faglig supervision.

Læs mere ⟶

Socialrådgivning

Vi hjælper dig med at navigere i sociale problemer og sociale situationer, som du har svært ved at håndtere.

Læs mere ⟶

Autismehåndtering

Vi har mange års erfaring med støtte og vejledning af børn og unge med autisme samt deres forældre. Det handler for os om at skabe de bedste rammer for barnets trivsel og læring.

Læs mere ⟶

Din sag I familieretshuset

Vi hjælper dig med at få behandlet din sag og går gerne med som bisidder. Fokus er dit barns perspektiv og behov ift. at få aftalt og iværksat holdbare løsninger for jer. 

Læs mere ⟶

Vi kan sammensætte netop dit forløb

Adresse

Hindbærvangen 69
2765 Smørumnedre

Kontakt

Tel.: +45 23 74 16 31
kontakt@udviklingshus.dk