Mark Hinchely

Konfliktmægling

Som konfliktmægler i skilsmisse- og samværssager yder jeg støtte før, under og efter skilsmissen, så I kommer menneskeligt værdigt igennem den svære tid. Jeg giver jer især redskaber til at sikre forældresamarbejdet og den vigtige kommunikationen heri.    

Konfliktmægling ved både skilsmisse og i samværssager fungerer effektivt og hurtigt, fordi I sættes sammen og støttes i en konstruktiv og fremadrettet dialog af mig som en neutral tredjepart, der afsluttes med en for jer begge acceptabel løsning. 

I løbet af få gange hos mig vil I opnå en fælles forståelse for jeres situation og det, der er vigtigt for jer i forløbet nu og fremover. Sammen og hver for sig, og uanset om der er børn involveret eller ej. I sager, hvor der er børn inde i billedet, er mit fokus altid jeres børns perspektiv og behov ift. at få aftalt og iværksat holdbare løsninger for jer alle. 

Terapeut

Mark Hinchely

Terapeut

Mark har mere end 20 års erfaring med personlig afklaring og rådgivning og over 10 års erfaring med konfliktmægling og parterapi. Dertil livsterapi som stresscoaching, angstterapi og vredeshåndtering.

Mark Hinchely

Mine behandlingspriser

 • Et modul af 60 minutter
  885 kr.
 • Blokke af 6 moduler af 60 minutter
  4425 kr.
 • Pr. halve times transport, hvis jeg skal køre ud til jer
  392 kr.
 • Pris pr. km, hvis jeg kører ud til jer, hvis distancen er mere end 8 km, som lægges oveni samtalens pris
  1,94 kr.

Kontakt mig her

Se, hvilke behandlinger vi tilbyder dig

Adresse

Hindbærvangen 69
2765 Smørumnedre

Kontakt

Tel.: +45 23 74 16 31
kontakt@udviklingshus.dk