Mark Hinchely

Tilbud af akut opstart

Ubehag og konflikter har det med at vokse sig større, og mange søger først hjælp, når de står i problemer helt op til halsen. Derfor er det vigtigt for os, at du kan være i gang med dit forløb inden for 24 timer efter, at du har henvendt dig. Vi vil hurtigt kunne vise dig en vej frem. 

Mark Hinchely

gratis forsamtale og det rette match

Vi tilbyder dig en gratis forsamtale, så vi kan sikre, at vi er det rette match til et videre forløb. Her taler vi om, hvad forløbet kan indebære, hvad du kan forvente, og hvad det samlet vil koste. Dermed sikrer vi det rette match, da succes for lige netop dig – og at du når dine mål – er vigtigt for os.

Metakognitiv terapi

Få hurtig og effektiv hjælp til at komme ud af stress, angst og vrede ved at arbejde med dine tanker via samtaler og øvelser. 

Fælles forløb

Jeg tilbyder parterapi, så I sammen kan få hjælp til problemer i jeres parforhold, samt konfliktmægling i skilsmisse- og samværssager. Derudover tilbyder jeg faglig supervision. 

Socialrådgivning

Jeg hjælper dig med at navigere i sociale problemer og sociale situationer, som du har svært ved at håndtere.

Autismerådgivning

Jeg har mange års erfaring med støtte og vejledning af børn og unge med autisme samt deres forældre. Det handler for mig om at skabe de bedste rammer for barnets trivsel og læring.

Din sag i Familieretshuset

Jeg hjælper dig med at få behandlet din sag og går gerne med som bisidder. Mit fokus er dit barns perspektiv og behov ift. at få aftalt og iværksat holdbare løsninger for jer.

Se alle mine behandlinger

Se, hvilke behandlinger vi tilbyder

Mark Hinchely

Få hjælp til at tage ansvaret tilbage

Vi er et team af behandlere med stor erfaring inden for socialrådgivning, autismerådgivning, parterapi, konfliktmægling og stress-, angst- og vredesterapi. Vores forløb er som udgangspunkt korte og intensive, og allerede efter første samtale vil du mærke en positiv forandring. 

Vores fokus ligger på, at det er dine ønsker for forandring, der giver mening for dig. Vi hjælper dig til at blive klogere på dine valg, og hvad de betyder, positivt eller negativt, for der, hvor du gerne vil hen. Vi arbejder visuelt og laver et visuelt overblik, så du kan se, hvor du er, og hvordan du kan orientere sig. Derved kan du finde din vej frem.

Vi tror på, at løsningen findes i os selv, og at god vejledning kan hjælpe dig til at finde frem til det rette og opnå det, som du ønsker.

Mød os på vores kontor, og efter aftale kører vi også ud til adresser på Sjælland. Gennem vores netværk har vi dog mulighed for at hjælpe dig i hele landet, ligesom Skype-møder også er en mulighed. Vi forsøger at tilbyde en tid til første samtale indenfor 24 timer efter din henvendelse. 

Mark Hinchely

Forudsætninger for et godt forløb

Inden forløbet startes op, skal vi tale sammen om forventninger og muligheder for forløbet, herunder hvad succesmålet for forløbet er.

I denne proces aftaler vi også, hvilke elementer der skal indgå i processen, så det passer til lige netop dig eller jer.

Adresse

Hindbærvangen 69
2765 Smørumnedre

Kontakt

Tel.: +45 23 74 16 31
kontakt@udviklingshus.dk