Mark Hinchely

Tilbud af akut opstart

Uanset om du har problemer i Jeres parforhold, eller om du har ubehag pga stress, angst o.lign, så er ventetid et problem. Problemer og ubehag har det med at udvikle sig, og da mange venter for langt dig med at søge hjælp, så vokser problemerne hurtigt og bliver uudholdelige eller ødelæggende. Jeg forsøger i disse tilfælde at kunne tilbyde en samtale inden for et døgn.
Mark Hinchely

gratis forsamtale og det rette match

For mig er det vigtigt at du får den rigtige hjælp og at vi sikre at vi er det rette match. Derfor tilbyder jeg dig en forsamtale, hvor vi sikre os at du får den rette behandling får en ide om det kommende forløb og hvad du kan forvente. Herudover sikker vi begge veje, at det er det rette match, da succes og tilfredshed er en mærkesag for mig.

Parterapi

Få hjælp til, at I sammen tager ansvar for løsninger af konflikter og mistrivsel i jeres parforhold, og gør det mens tid er!

Stresscoaching

Få styr på tankemylder og grublerier. Med et forløb i stresscoaching sikrer du en hurtig og sikker vej ud af din stress.

Angstterapi

Få en effektiv løsning på din angst, panikangst, tænkemylder og bekymringer, herunder også lette tilstande af OCD eller PTSD.

Vredeshåndtering

Få overblik hvad der udløser din vrede, og få hjælp til at tage kontrollen over din vrede, så du ikke ødelægger relationer og dit eget liv.

Socialrådgivning / Jura

Jeg hjælper dig med at navigere i sociale problemer og sociale situationer, som du har svært ved at håndtere.

Se alle mine behandlinger

Se hvilke behandlinger vi tilbyder dig

Mark Hinchely

Få hjælp til at tage ansvaret tilbage

Med mere end 20 års erfaring i personlig afklaring og rådgivning og over 10 års erfaring i konfliktmægling og par- og livsterapi, samt arbejde med stress, angst og vredeshåndtering. Mine forløb er som udgangspunkt korte intensive forløb, hvor du/I får støtte til at holde fast i ansvaret, og støtte til at skabe nødvendig indsigt og forandring. Min baggrund er at jeg er uddannet socialrådgiver, parrådgiver, konfliktmægler, psykiatrivejleder, meta kognitiv terapeut og meta kognitiv stress coach.
Mød mig på mit kontor, og efter særlig aftale kører jeg ud til Jer. Jeg forsøger at tilbyde en tid til første samtale indenfor 12 timer efter din henvendelse. Dette da jeg af erfaring ved, at det kan være vigtigt at få startet forløbet inden, der opstår yderligere problemer/ konflikter. Efter aftale kører jeg til adresser på Sjælland.

Mit fokus i arbejdet ligger på, at det er dine/jeres ønsker for forandring giver mening for dig/jer, og at jeg kan hjælp dig/jer til at blive klogere på dine/jeres valg og hvad de betyder positivt eller negativt for der, hvor du/I gerne vil hen. Jeg kan være den ”kritiske ven”, der udfordrer dig/jer på det syn, som du/I har på vanskelighederne. Jeg tror på, at løsningen findes i os selv, og at god vejledning kan hjælpe dig/jer til at finde frem til det rette og opnå det, som du/I ønsker.

Mark Hinchely

Forudsætninger for et godt forløb

Inden forløbet startes op, skal der foreligge en drøftelse af forventninger og muligheder for forløbet, herunder hvad er succesmålet for forløbet er - altså hvad der skal der opnås ved et forløb.

I denne proces aftales også, hvilke elementer der skal indgå i processen.

Adresse

Hindbærvangen 69
2765 Smørumnedre

Kontakt

Tel.: +45 23 74 16 31
kontakt@udviklingshus.dk