Mark Hinchely

Tilbud af akut opstart

Uanset om I har problemer i jeres parforhold, eller om du har ubehag på grund af f.eks. stress eller angst, så er al ventetid for meget ventetid. Problemer og ubehag har det med at udvikle sig, og da mange venter for lang tid med at søge hjælp, så vokser problemerne hurtigt og bliver uudholdelige eller endda ødelæggende. Jeg bestræber mig derfor i disse tilfælde på at kunne tilbyde dig en samtale allerede inden for ét døgn.

Mark Hinchely

gratis forsamtale og det rette match

Det er vigtigt for mig, at du får den rigtige hjælp, og at vi sikrer, at vi er det rette match. Derfor tilbyder jeg dig en gratis forsamtale, hvor vi sørger for, at du får den rette behandling, får en ide om det kommende forløb, samt hvad du kan forvente. Dermed sikrer vi det rette match, da succes og din tilfredshed er vigtig for mig.

Metakognitiv terapi

Få hurtig og effektiv hjælp til at komme ud af stress, angst og vrede ved at arbejde med dine tanker via samtaler og øvelser. 

Fælles forløb

Jeg tilbyder parterapi, så I sammen kan få hjælp til problemer i jeres parforhold, samt konfliktmægling i skilsmisse- og samværssager. Derudover tilbyder jeg faglig supervision. 

Socialrådgivning

Jeg hjælper dig med at navigere i sociale problemer og sociale situationer, som du har svært ved at håndtere.

Autismerådgivning

Jeg har mange års erfaring med støtte og vejledning af børn og unge med autisme samt deres forældre. Det handler for mig om at skabe de bedste rammer for barnets trivsel og læring.

Din sag i Familieretshuset

Jeg hjælper dig med at få behandlet din sag og går gerne med som bisidder. Mit fokus er dit barns perspektiv og behov ift. at få aftalt og iværksat holdbare løsninger for jer.

Se alle mine behandlinger

Se, hvilke behandlinger vi tilbyder

Mark Hinchely

Få hjælp til at tage ansvaret tilbage

Jeg er uddannet socialrådgiver, parrådgiver, konfliktmægler, psykiatrivejleder, metakognitiv terapeut og metakognitiv stresscoach. Jeg har mere end 20 års erfaring med personlig afklaring og rådgivning og over 10 års erfaring med konfliktmægling og parterapi. Dertil livsterapi som stresscoaching, angstterapi og vredeshåndtering. Mine forløb er som udgangspunkt korte intensive forløb, hvor den metakognitive terapi lindrer dit ubehag allerede i første samtale. Du får støtte til at holde fast i ansvaret og støtte til at skabe nødvendig indsigt og forandring.

Mit fokus i arbejdet ligger på, at det er dine ønsker for forandring, der giver mening for dig. Jeg kan hjælpe dig til at blive klogere på dine valg, og hvad de betyder, positivt eller negativt, for der, hvor du gerne vil hen. Jeg kan være den ”kritiske ven”, der udfordrer dig på det syn, som du har på vanskelighederne. Jeg tror på, at løsningen findes i os selv, og at god vejledning kan hjælpe dig til at finde frem til det rette og opnå det, som du ønsker.

Mød mig på mit kontor, og efter aftale kører jeg også ud til adresser på Sjælland. Jeg forsøger at tilbyde en tid til første samtale indenfor 12 timer efter din henvendelse, da jeg ved, at det kan være vigtigt at få startet forløbet, inden der opstår yderligere problemer.

Mark Hinchely

Forudsætninger for et godt forløb

Inden forløbet startes op, skal vi tale sammen om forventninger og muligheder for forløbet, herunder hvad succesmålet for forløbet er.

I denne proces aftaler vi også, hvilke elementer der skal indgå i processen, så det passer til lige netop dig eller jer.

Adresse

Hindbærvangen 69
2765 Smørumnedre

Kontakt

Tel.: +45 23 74 16 31
kontakt@udviklingshus.dk