Mark Hinchely

Mine forløb og metoder

I mine terapiforløb inddrager jeg elementer fra forskellige teorier, som jeg af erfaring ved, giver mulighed for at tilrettelægge et forløb med et individuelt tilsnit. Jeg er især inspireret af empowerment, den narrative tilgang og den løsningfokuserede metodik.

Ved et forløb hos mig er fokus lagt på at hjælpe klienter til at få overblik over problemet og dernæst lave strategier for handling og løsning af problemet. Et succesfuldt forløb er, når klienten atter kan handle og vælge i livet og derved igen opleve at have kontrollen over sin hverdag.

Et forløb hos mig er ikke behandling, men en måde at få handlekraften tilbage og kunne få hensigtsmæssige strategier, der virker. De fleste vil kunne finde de rigtige løsninger, hvor min rolle i højere grad er at facilitere processen.

Mark Hinchely

Min baggrund

  • Uddannet socialrådgiver
  • Mange års rådgivningserfaring og praksis inden for parterapi, kriser og psykisk sårbarhed
  • Uddannet konfliktmægler, supervisor, stresscoach og psykiatrivejleder
  • Erfaring med familieproblematikker

Se, hvilke behandlinger vi tilbyder

Susanne Holm Hinchely

Terapeut / Socialrådgiver

Susanne er uddannet socialrådgiver og metakognitiv stresscoach. Hun har mangeårig erfaring inden for psykisk sårbarhed og relationen til arbejdsmarkedet i store virksomheder, samt hvordan den enkelte kan finde sin egen vej frem.

Judith Holm

Rådgiver / Pædagog

Beskrivelse er på vej.


Parterapi

Få hjælp til, at I sammen tager ansvar for løsninger af konflikter og mistrivsel i jeres parforhold, og gør det mens tid er!

Stresscoaching

Få styr på tankemylder og grublerier. Med et forløb i stresscoaching sikrer du en hurtig og sikker vej ud af din stress.

Angstterapi

Få en effektiv løsning på din angst eller PTSD. Du kan forvente mindre ubehag allerede efter første samtale. Her får du kontrol over dine tanker og får en effektiv hjælp til din angst.

Se alle mine behandlinger

Adresse

Hindbærvangen 69
2765 Smørumnedre

Kontakt

Tel.: +45 23 74 16 31
kontakt@udviklingshus.dk