fbpx
Mark Hinchely

Mine forløb og metoder

I mine terapiforløb inddrager jeg elementer af forskellige teorier, som jeg erfaringsmæssigt ved giver mulighed for at tilrettelægge et forløb med et individuelt tilsnit. Jeg er inspireret af især empowerment, den narrative tilgang samt den løsningfokuserede metodik. Ved et forløb hos mig er fokus lagt på, at hjælpe dig/jer til at få overblik over problemet og dernæst lave strategier for handling og løsning af problemet. Et succesfuld forløb er, når du/I atter kan handle og vælge i livet, og derved igen opleve at have kontrollen over din/jeres hverdag. Et forløb hos mig er ikke behandling, men en måde at få handlekraften tilbage og kunne få hensigtsmæssige strategier, der virker. De fleste vil kunne finde de rigtige løsninger, hvor min rolle i højere grad er at facilitere processen sammen med dig/jer.
Mark Hinchely

Min baggrund

  • Uddannet socialrådgiver
  • Mange års rådgivningserfaring og praksis inden for parterapi, kriser og psykisk sårbarhed
  • Uddannet konfliktmægler, supervisor, stresscoach og psykiatrivejleder
  • Erfaring med familieproblematikker

Se hvilke behandlinger vi tilbyder dig

Parterapi

Få hjælp til, at I sammen tager ansvar for løsninger af konflikter og mistrivsel i jeres parforhold, og gør det mens tid er!

Stresscoaching

Få styr på tankemylder og grublerier. Med et forløb i stresscoaching sikrer du en hurtig og sikker vej ud af din stress.

Angstterapi

Få med en effektik løsning på din angst eller PTSD. Du kan forvente mindre ubehage allerede efter første samtale, Her får du kontrol over dine tanker og får en effekt hjælp til din angst.

Se alle mine behandlinger

Adresse

Hindbærvangen 69
2765 Smørumnedre

Kontakt

Tel.: +45 23 74 16 31
kontakt@udviklingshus.dk