Mark Hinchely

Autismerådgivning – få effektive redskaber

Jeg har mange års erfaring med støtte og vejledning af børn og unge med autisme samt deres forældre. Det handler for mig om at skabe de bedste rammer for barnets trivsel og læring.

Til forældre til børn med autisme

Igennem samtaler med jer som forældre formidler jeg viden og forståelse for autisme. Jeg giver jer metoder og værktøjer til at udvikle barnets/den unges sociale og kommunikative kompetencer i lige præcis jeres dagligdag.  

Rådgivningen er for jer, som ønsker at få konkrete redskaber i dagligdagen og sparring til at få jeres barn i trivsel. I kraft af autismerådgivning vil du nemlig opleve, at der er færre konflikter i dagligdagen.

Jeg vil hjælpe jer til at se, hvilken form for og størrelse af krav, der er passende til dit barn. Derudover kan jeg hjælpe jer med praktisk og konkret at opbygge en passende struktur.

Til unge med autisme

Jeg tilbyder individuel rådgivning til dig med autisme. Vi kan eksempelvis mødes og gå en tur, eller vi kan snakke i telefon, men foretrækker du at vi skriver sammen, er dette også en mulighed.

Sammen kan vi finde nye og bedre handlemønstre til dig, så du kan trives bedst muligt i din hverdag. Jeg tilbyder ligeledes praktisk hjælp til f.eks. daglige skemaer og madplaner.  

Til fagpersoner der arbejder med autisme

Som pædagog med mangeårig erfaring med børn og unge med autisme kan jeg hjælpe med at give konkrete redskaber, som du/I kan arbejde videre med sammen med det enkelte barn. Jeg har ligeledes stor erfaring med inklusion i skoler og kan rådgive herom.  

Rådgiver

Judith Holm

Socialrådgiver

Kontakt mig her

Se, hvilke behandlinger vi tilbyder dig

Adresse

Hindbærvangen 69
2765 Smørumnedre

Kontakt

Tel.: +45 23 74 16 31
kontakt@udviklingshus.dk